Program: Zilnic 9-23
Zona de livrare Sectoarele 2 si 3
Comanda minima in zona de livrare 25 Lei.
In afara zonei de livrare 50 Lei.
Pentru comenzi:

 0746 308 408 (orange)

0733 308 408 (vodafone)

0768 600 647 (cosmote)

Comanda pizza la domiciliu sau la birou in Bucuresti

Asteptam comenzile dumneavoastra la telefon :
0768.600.647 (Cosmote )
0733 308 408 (vodafone)
0746 308 408 (orange)

Program de livrare : Luni - Duminica 09.00 - 23.00
Livrarea este gratuita in orice zona a orasului
Comanda minima 25 lei (primim si bonuri de masa)

Punct de lucru : Str. Fantanica 15

Antica pizza este acum mai aproape de dumneavoastra, acum aveti posibilitatea de a comanda pizza la domiciliu sau la birou din sectorul dumneavoastra.
Antica pizza face livrari pizza in Bucuresti in sectoarele:
sector 2, sector 3

Livrari pizza la domiciliu in toate zonele din Bucuresti

Incepand cu anul 1830, atunci cand s-a deschis prima pizzerie din lume la Napoli, si pana in zilele noastre, pizza a castigat inimile oamenilor de pretutindeni si a devenit una dintre cele mai populare feluri de mancare. De-a lungul timpului multe retete de pizza au fost schimbate: modul de preparare a pizzei, ingredientele, sosurile, cu rezultate nu tocmai gustoase, de aceea Antica Pizza si-a propus sa ofere clientilor gustul autentic al unei pizza traditionale, preparata la cuptor cu lemne, unde se respecta retele de pizza si conditiile de temperatura cat si de ambient, foarte importante in procesul de realizare, cu ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate.

De ce sa comanzi pizza cu livrare la domiciliu de la Antica

Antica Pizza ofera pizza la domiciliu sau birou cu comanda minima 25 lei, pentru ca dumneavoastra sa savurati mancarea preferata oricand, fie ca o faceti in confortul asigurat de locuinta sau la locul de munca, in timp ce lucrati. Livrarea se realizeaza in aproximativ 40 de minute, respectandu-se toate normele de igiena in alimentatie iar temperatura optima a produselor se pastreaza prin folosirea gentilor termoizolante, pentru ca dumneavoastra sa savurati o pizza fierbinte.

Livrare pizza la domiciliu Bucuresti cu ingrediente alese

Spre deosebire de alte pizzerii din Bucuresti , Antica Pizza livreaza in sectorul 2, sectorul 3 din Bucuresti iar timpul de livrare pizza pentru aceste zone este de aproximativ 40 de minute din momentul comenzii telefonice. De asemenea beneficiati si de posibilitatea de a plati cu bonuri de masa. Meniul pizzeriei Antica este unul complet si cuprinde salate, minuturi, garnituri, desert si bauturi racoritoare si bineinteles numeroase feluri de pizza, existand si optiunea de a va realiza o pizza personalizata, cu ingrediente alese de dumneavoastra.

Comanda comanda minima 25 lei pentru pizza la domiciliu in Bucuresti

Pentru cea mai buna oferta de pizza la domiciliu Bucuresti, apelati la Antica Pizza! Rapid, proaspat si economic. In acest site de prezentare al Pizzeriei Antica veti mai gasi si alte informatii utile despre pizza. De asemenea am scris pentru dumneavoastra articole pentru retete pizza. Puteti comanda pizza in Bucuresti si puteti plati cu bonuri de masa pentru livrari pizza in aproximativ 40 de minute. Pentru comenzi pizza Bucuresti apelati numerele de telefon afisate mai sus. Un mare avantaj pentru clientii nostrii il constituie faptul ca Antica Pizza face livrare la domiciliu cu comanda minima de 25 lei.
Produsele sunt disponibile in limita stocului. Antica Pizza isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor fara instiintare prealabila.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzii telefonice sau afisate pe site-ul nostru.
Timpul de livrare comunicat de catre operatorii nostri este estimativ.
Timpul de livrare poate fi influentat de traficul rutier, conditiile meteorologice, sau diverse probleme tehnice ce nu tin de Antica Pizza.
Va multumim pentru intelegere.
© Anticapizza.ro 2006 - 2018