Verficați ale noastre Opiniile Cliențiilor

Nu ai încredere în noi, ai încredere în clienții noștri.

Foarte rapizi, profi'...si foarte bun!

Daniel

Livrare prompta

Pasca

Și 28 de lei și porție mică(caltzone)
Și nici nu am fost sunat sa ridic comanda, Menționez faptul ca nu este prima data când nu sunt sunat, dar probabil când va vedeți cu comanda online, ridicare personală și plata cu cardul, va doare-n cot, sa nu jignesc!

Florea

Va mulțumim pentru comanda și observatii1 și va rugam ca pe viitor, la comanzile cu ridicare sa fiți mai atent și sa treceți exact ora la care veniți după ea, nu sa lăsați selectat"cat mai curând posobil". Nici la observații nu ați trecut nimic, o solicitare sa va sunam, astfel, nu e de datoria noastră sa va chemem sa va ridicați comanda când e gata. Pe site exista opțiuni de a ne îndruma dumneavoastră pentru a va putea satisface dorința (ora de ridicare, observații comanda, nr de telefon la care sa ne sunați). Nu putem suna toți clienții sa le spunem ca e gata comanda sa vina sa o ridice, sau ca pleacă spre adresa de livrare. Cat despre porție, în meniu scrie gramajul, deci și asta se poate vedea cât e de mare sau de mica portia. Noi onoram fiecare comanda în parte, cu acelasi interes, fie ca e vorba doar de o pizza fie ca sunt 20. Va mulțumim pentru înțelegere! O zi buna!
~ Echipa Antica Pizza

Livrare in 2 ore jumătate, dar pizza era seacă, uscata , nu avea mai deloc sos de roșii.Marinara cu ton. Dar avea doar blat și ton.

VRANCEANU

Ați schimbat pizzarul? Blatul nu era ca deobicei.. Era mai uscat... Comand frecvent de la voi...

Chereches

Super

Oana

Ingrediente proaspete, pizza gustoasa, nota 10

Dusa

!

Kallos

Best pizza in Cluj

Daniel

Gustos, prompti - recomand!

Daniel

Foarte buna,.

GRIGORE

Pizza foarte buna

Eulalia

Totul a fost ok.

Florian

Cea mai buna pizza din Cluj!

Florina

Chiar daca am facut o comanda mai mare pizza a venit calda ca scoasa din cuptor! Super calitate! La inaltime ca de obicei!

Petru

F buna pizza

Dobra

Cea mai buna pizza din Cluj!

Scurt

A fost excelenta pizza. Multumesc!

Copindean

Prietenii mei!